Odlučili ste se za kupovinu solarnog sistema za grejanje vode za Vaše domaćintvo? Na pravom ste mestu.

U želji da imamo što više zadovoljnih kupaca, a da posao realizujemo bez nesporazuma i na obostrano zadovoljstvo, formirali smo odgovore na najčešća pitanja koja nam kupci postavljaju.

Ovde možete ukratko dobiti najvažnije informacije:

 1. Veličina solarnog sistema koja mi je potrebna?
  Veličina zavisi od broja članova domačinstva i potrošnje tople vode.
 2. Koja oprema je sve potrebna?
  Solarni sistem  čine: solarni kolektor, bojler, automatika, pumpna grupa, dilataciona posuda, sigurnosni ventili, cevna izolacija, termofluid (to su najkrupnije stavke čine 90% cene materijala).
 3. Koja je veličina bojlera potrebna i koji broj solarnih kolektora?
  Za domaćinstvo do 4 člana: bojler 200lit i 1 solarni kolektor.
  Za domaćinstvo do 8 članova: bojler 300lit i 2 solarna kolektora.
 4. Koja bi bila cena ovih solarnih sistema?
  Cenu ne možemo reći precizno jer kod svake ugradnje nije isti obim radova kao ni količina materijala koja se ugradi (cevi bakarnog cevovoda, cevna izolacija, materijal za postavljanje solarnog kolektora).

Cene za solarne sisteme po sistemu „ključ u ruke“ se kreću 1.900-2.200€ (domaćinstvo do 4 člana)  i 2.590-2.790€ (domaćinstvo do 8 članova).

-KUPOVINA-
     Kada u dogovoru sa Vama odredimo koji vam solarni sistem odgovara, daćemo Vam ponudu za komponente solarnih sostema koje prodajemo.
Kod nas možete kupiti solarne kolektore, automatiku i bojlere.
Kupovinom robe kod nas  niste u obavezi da nas angažujete kao instalatere, a mi vam možemo pružiti svu tehničku podršku koja se odnosi na instalaciju i eventualnu edukaciju Vašeg instalatera. Takvu edukaciju i tehničku podršku dobijate potpuno BESPLATNO.

   Nastojimo da svim kupcima izadjemo u susret, iz tog razloga smo naveli okvirne cene solarnih sistema za domaćinstvo želeći da kupci budu upoznati sa veličinom investicije. 

Za sve nedoumice po pitanju ugradnje, a potom i pri korišćenju solarnog sistema dajemo  potpuno BESPLATNO.

Ukoliko želite da ugradite solarni sistem u Vaše domaćinstvo treba da znate da je to veoma isplativa investicija i da se  otplati kroz nekoliko godina, a potom potpuno besplatno koristite energiju sunca.

Ukoliko se odlučite, možete nas kontaktirati, a mi ćemo Vam dati sve potrebne informacije.